Nov 5, 2021

Luftrenare - den nya inredningsdetaljen


Luftrenare är det senaste inom hemelektronik som alla pratar om. Luftrenaren skapar renare luft i ditt hem, ditt kontor, i din butik, på gymmet och många andra platser. Leitz TruSens luftrenare är inte bara en högkvalitativ produkt, den har även en design som smälter in i olika miljöer.

 - Designen är viktig, det är en produkt som fyller stor funktion men den får inte se ut hur som helst. Den måste passa in och den måste vara praktisk. Därför skapade vi en rund luftrenare i slimmad och modern design med ett bärhandtag som gör den lätt att flytta runt, säger Marc Brion Category Manager på ACCO Brands.

När du inreder ditt hem är det viktigt att tänka på vad du tycker om och vad du mår bra av, vilka färger och material som du gillar. Ta med dessa insikter i ditt val av textilier som mattor, kuddar och gardiner. Det är snyggt att ha färger som går ton i ton i samma färgskala, så att det smälter ihop. Allt behöver inte ha exakt samma färg, men en enhetlig färgskala skapar harmoni och ett lugn. För att skapa ditt slott av ditt hem behöver du även saker som är funktionella och smälter in i miljön.

Idag lever vi med mer elektronik i våra hem och dessa produkter är numera också inredningsdetaljer. Funktion och design smälter samman – det ena behöver inte utesluta det andra. Leitz TruSens luftrenare har en unik teknologi då den med sin runda design tar in luft 360 grader och med sin patenterade PureDirect Teknologi sedan sprider luft i två olika luftströmmar över hela rummet. Två av modellerna har även en SensorPod som placeras på andra sidan rummet från luftrenaren, SensorPod läser av luftkvaliteten i ditt rum och skickar informationen till luftrenaren som justerar luftflödet därefter så att du får renare luft baserat på kvaliteten i hela rummet jämfört med luftrenare som bara läser av luftkvaliteten där luftrenaren är placerad, fortsätter Marc Brion.

Idag när många av oss både arbetar och lever i våra hem och det är enormt viktigt att skapa en miljö som är både trivsam, hälsosam och funktionell. Luften vi andas in är viktig för vårt välmående och vår hälsa. Många glömmer att vi har luftföroreningar i våra hem men med en luftrenare kan du skapa renare inomhusluft för en bättre miljö.

Text: Acco Brands

https://www.accobrands.com/

 • May 18, 2022

  Ordning och reda i “arga lapparnas Mecka”

  Nyheter Precis som för många andra företagare drivs Marcus Bader av frustration över produkter och tjänster som inte fungerar så bra som de skulle kunna göra. Hans nystartade företag Appsight Solutions utvecklar och säljer sådana produkter som han själv eller en kund har tänkt att “det här borde jag kunna göra bättre”.
  6
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Lagar & Regler

  Vad är egentligen en bostadsrättsförening?

  Många personer bor i en lägenhet i en bostadsrättsförening utan att reflektera över vad en bostadsrättsförening egentligen är. Som bostadsrättshavare är du medlem i din bostadsrättsförening och har därigenom en unik möjlighet att påverka ditt boende och tycka till om föreningens verksamhet.
  205
 • Lagar & Regler

  Reklamera fel i bostadsrätt. När, hur och varför?

  Vid köp av fastighet och bostadsrätt uppstår ibland situationer där köparen efter tillträde upplever att bostaden inte håller måttet. Att i efterhand känna sig besviken över något i det förvärvade objektet är emellertid inte liktydigt med att man har rätten på sin sida.
  312
 • Ordföranderollen

  Stream I det här avsnittet berättar Ove Schramm, Fastighetsjurist på Fastighetsägarna Service, och de formella kraven som finns på ordförande i en bostadsrättsförening. Han ger också sina rekommendationer hur en ordförande kan arbeta för att få till ett väl fungerande styrelsearbete. Intervjuar gör Johan Flodin, Brf-ansvarig på Fastighetsägarna Stockholm.
  1854

I FOKUS

Nyheter från
våra partners
 • Ekonomi

  Tips inför bostadsrättsföreningens stämma

  Solens strålar börjar värma och vi ser små snödroppar titta fram på vissa håll i landet. I många bostadsrättsföreningarna börjar det bli dags att planera inför den kommande ordinarie föreningsstämman. Här delar vi med oss av några tips inför stämman.
  135
 • Ekonomi

  Har du råd att bo kvar när räntorna stiger?

  I januari 2022 var den genomsnittliga rörliga räntan på nya avtal för bostadslån 1,43 procent. Men FEDs väntade besked om höjd ränta kan ses som en föraning om höjda räntor även i Sverige.
  147
 • Ekonomi

  Bostadsrättsföreningens rätt att ta ut avgift för andrahandsupplåtelser

  Styrelser i många bostadsrättsföreningar har koll på att det numera finns en möjlighet att ta ut en avgift av en bostadsrättshavare som vill upplåta sin lägenhet i andrahand. Det har dock märkts av en osäkerhet kring hanteringen av denna avgift. Nedan ska redas ut vad som egentligen gäller.
  4160
 • Historisk återblick på bomarknaden: Så har Sveriges bostadspriser utvecklats de senaste 20 åren

  Efter flera år med stigande bostadspriser har uppgångarna saktat in under det senaste halvåret, men hur har prisutvecklingen på bostäder egentligen sett ut på längre sikt? I hela landet har villapriserna stigit med 249 procent på 20 år medan bostadsrättspriserna ökat med 579 procent. Upplands-Bro är den kommun där bopriserna stigit mest med hisnande 2 474 procent på bostadsrätter. Villapriserna har ökat mest i Stockholms kommun med hela 464 procent. Det visar Svensk Fastighetsförmedlings nya kartläggning.
  5463
 • Produktnyheter

  Problem med störande fåglar?

  Indiventa har efter stor efterfrågan tagit fram ett nytt fäste till sin populära fågelskrämma Drake.
  2731