Nov 5, 2021

Luftrenare - den nya inredningsdetaljen


Luftrenare är det senaste inom hemelektronik som alla pratar om. Luftrenaren skapar renare luft i ditt hem, ditt kontor, i din butik, på gymmet och många andra platser. Leitz TruSens luftrenare är inte bara en högkvalitativ produkt, den har även en design som smälter in i olika miljöer.

 - Designen är viktig, det är en produkt som fyller stor funktion men den får inte se ut hur som helst. Den måste passa in och den måste vara praktisk. Därför skapade vi en rund luftrenare i slimmad och modern design med ett bärhandtag som gör den lätt att flytta runt, säger Marc Brion Category Manager på ACCO Brands.

När du inreder ditt hem är det viktigt att tänka på vad du tycker om och vad du mår bra av, vilka färger och material som du gillar. Ta med dessa insikter i ditt val av textilier som mattor, kuddar och gardiner. Det är snyggt att ha färger som går ton i ton i samma färgskala, så att det smälter ihop. Allt behöver inte ha exakt samma färg, men en enhetlig färgskala skapar harmoni och ett lugn. För att skapa ditt slott av ditt hem behöver du även saker som är funktionella och smälter in i miljön.

Idag lever vi med mer elektronik i våra hem och dessa produkter är numera också inredningsdetaljer. Funktion och design smälter samman – det ena behöver inte utesluta det andra. Leitz TruSens luftrenare har en unik teknologi då den med sin runda design tar in luft 360 grader och med sin patenterade PureDirect Teknologi sedan sprider luft i två olika luftströmmar över hela rummet. Två av modellerna har även en SensorPod som placeras på andra sidan rummet från luftrenaren, SensorPod läser av luftkvaliteten i ditt rum och skickar informationen till luftrenaren som justerar luftflödet därefter så att du får renare luft baserat på kvaliteten i hela rummet jämfört med luftrenare som bara läser av luftkvaliteten där luftrenaren är placerad, fortsätter Marc Brion.

Idag när många av oss både arbetar och lever i våra hem och det är enormt viktigt att skapa en miljö som är både trivsam, hälsosam och funktionell. Luften vi andas in är viktig för vårt välmående och vår hälsa. Många glömmer att vi har luftföroreningar i våra hem men med en luftrenare kan du skapa renare inomhusluft för en bättre miljö.

Text: Acco Brands

https://www.accobrands.com/

 • Dec 7, 2021

  Nedsättning av årsavgift - hur länge och hur mycket?

  Nyheter En bostadsrättshavare kan i vissa fall ha rätt att få sin årsavgift nedsatt. Så kan exempelvis vara fallet om en bostadsrättsförening åsidosätter sin reparationsskyldighet. Men hur länge bör årsavgiften egentligen sättas ned? Och innebär rätten till nedsättning att hela årsavgiften ska sättas ned till 0?
  4
 • Dec 7, 2021

  FMF reder ut fastighetsmäklarnas skyldigheter i arbetet mot penningtvätt

  Nyheter Till följd av den nya fastighetsmäklarlagen har fastighetsmäklarföretag fått ett större ansvar i kampen mot organiserad brottslighet. Fastighetsmäklarföretag har nu ett ansvar att införa interna rutiner för hanteringen av penningtvättsfrågor.
  4
 • Dec 7, 2021

  Bostäder och kontor växelverkar i framtidens smarta energisystem

  Nyheter En viktig del av framtidens smarta och effektiva energisystem handlar om att skapa lokala energisystem där olika byggnader kan dela med sig av sitt energiöverskott. Detta har redan demonstrerats på Chalmers campus i Göteborg där byggnaderna idag utgör ett eget energisystem, kopplat till stadens gemensamma nät. Nu tas ytterligare ett steg när närbelägna Riksbyggens Brf Viva kopplats till en kontorsbyggnad på campus för att utbyta värme och kyla.
  4
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Lagar & Regler

  Regeln som kan ge lokalhyresgästen en möjlighet att komma ur sitt hyresavtal i förtid

  Det som i dagligt tal kallas Hyreslagen, rätteligen 12 kapitlet i jordabalken, innehåller ett allmänt förbud för en hyresgäst att överlåta hyresrätten till en bostadslägenhet eller lokal utan medgivande från hyresvärden. En överlåtelse som sker utan sådant medgivande kan leda till att hyresgästen förlorar sin hyresrätt.
  306
 • Lagar & Regler

  Fördelning av underhållsansvaret i en bostadsrättsförening

  Oavsett om det är normalt slitage eller en plötsligt uppkommen skada så står man ibland inför det faktum att någonting i bostadsrätten måste renoveras. Vem ska stå för kostnaden om mitt kök behöver bytas ut? Ska jag betala för en vattenskada i mitt vardagsrum för att ett rör börjat läcka i min grannes badrum? Vad är det egentligen som gäller?
  495
 • Ordföranderollen

  Stream I det här avsnittet berättar Ove Schramm, Fastighetsjurist på Fastighetsägarna Service, och de formella kraven som finns på ordförande i en bostadsrättsförening. Han ger också sina rekommendationer hur en ordförande kan arbeta för att få till ett väl fungerande styrelsearbete. Intervjuar gör Johan Flodin, Brf-ansvarig på Fastighetsägarna Stockholm.
  1306

I FOKUS

Nyheter från
våra partners
 • Ekonomi

  Bostadsrättsföreningens rätt att ta ut avgift för andrahandsupplåtelser

  Styrelser i många bostadsrättsföreningar har koll på att det numera finns en möjlighet att ta ut en avgift av en bostadsrättshavare som vill upplåta sin lägenhet i andrahand. Det har dock märkts av en osäkerhet kring hanteringen av denna avgift. Nedan ska redas ut vad som egentligen gäller.
  3635
 • Historisk återblick på bomarknaden: Så har Sveriges bostadspriser utvecklats de senaste 20 åren

  Efter flera år med stigande bostadspriser har uppgångarna saktat in under det senaste halvåret, men hur har prisutvecklingen på bostäder egentligen sett ut på längre sikt? I hela landet har villapriserna stigit med 249 procent på 20 år medan bostadsrättspriserna ökat med 579 procent. Upplands-Bro är den kommun där bopriserna stigit mest med hisnande 2 474 procent på bostadsrätter. Villapriserna har ökat mest i Stockholms kommun med hela 464 procent. Det visar Svensk Fastighetsförmedlings nya kartläggning.
  4738
 • Ekonomi

  Majoritet tror på fortsatt stigande bopriser

  En majoritet, 56 procent, av svenskarna tror att bostadspriserna fortsätter att stiga, vilket är en något högre andel än i höstas. Samtidigt är svenskarna kluvna om bostadsräntornas utveckling. Det visar en undersökning från Nordea på onsdagen.
  2570
 • Produktnyheter

  Problem med störande fåglar?

  Indiventa har efter stor efterfrågan tagit fram ett nytt fäste till sin populära fågelskrämma Drake.
  2332