Feb 22, 2019

Fastighetsmässan i Stockholm närmar sig!


Vi längtar till den 6-7 mars och att få se fastighetsbranschens framtid, senaste nyheter och innovationer. Varför är Fastighetsmässan rätt forum för er BRF? Ni kan se över 50 högaktuella talare, ni kan utbilda er och ni möter alla inom fastighetsbranschen. Fastighetsmässan vill ni inte missa – vi ses i Stockholm!

Registrera dig till Fastighetsmässan Stockholm 2019 kostnadsfritt här:

Registrera

Håll koll på hållbarhet

Ett hållbart fastighetsföretagande handlar om så mycket mer än att förvalta på ett energieffektivt sätt. Förutom en positiv miljöaspekt leder energieffektiva hus till lägre driftskostnader och på lång sikt till mer hållbara kassaflöden. Hör Linda Kjällén från Sweden Green Building Council tala om de senaste trenderna inom hållbart samhällsbyggande.

Scen 2 onsdag 6 mars kl. 10.30

Läs mer här: Seminarier Fastighetsmässan

Linda Kjällén - Certifieringschef Sweden Green Building Council

 • Feb 24, 2021

  Se över balkongen efter vintern

  Nyheter Snart kan du äntligen börja planera för en ny säsong på balkongen, men årets kalla vinter med mycket snö och is gör det extra viktigt att se över balkongen inför en eventuell besiktning. Här kommer några tips på vad du ska hålla utkik efter innan utemöblerna åker fram.
  5
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Ordföranderollen

  Stream I det här avsnittet berättar Ove Schramm, Fastighetsjurist på Fastighetsägarna Service, och de formella kraven som finns på ordförande i en bostadsrättsförening. Han ger också sina rekommendationer hur en ordförande kan arbeta för att få till ett väl fungerande styrelsearbete. Intervjuar gör Johan Flodin, Brf-ansvarig på Fastighetsägarna Stockholm.
  240

I FOKUS

Nyheter från
våra partners
 • Ekonomi

  Bostadsrättsföreningens rätt att ta ut avgift för andrahandsupplåtelser

  Styrelser i många bostadsrättsföreningar har koll på att det numera finns en möjlighet att ta ut en avgift av en bostadsrättshavare som vill upplåta sin lägenhet i andrahand. Det har dock märkts av en osäkerhet kring hanteringen av denna avgift. Nedan ska redas ut vad som egentligen gäller.
  2648
 • Historisk återblick på bomarknaden: Så har Sveriges bostadspriser utvecklats de senaste 20 åren

  Efter flera år med stigande bostadspriser har uppgångarna saktat in under det senaste halvåret, men hur har prisutvecklingen på bostäder egentligen sett ut på längre sikt? I hela landet har villapriserna stigit med 249 procent på 20 år medan bostadsrättspriserna ökat med 579 procent. Upplands-Bro är den kommun där bopriserna stigit mest med hisnande 2 474 procent på bostadsrätter. Villapriserna har ökat mest i Stockholms kommun med hela 464 procent. Det visar Svensk Fastighetsförmedlings nya kartläggning.
  3474
 • Ekonomi

  Majoritet tror på fortsatt stigande bopriser

  En majoritet, 56 procent, av svenskarna tror att bostadspriserna fortsätter att stiga, vilket är en något högre andel än i höstas. Samtidigt är svenskarna kluvna om bostadsräntornas utveckling. Det visar en undersökning från Nordea på onsdagen.
  2141
 • Produktnyheter

  Problem med störande fåglar?

  Indiventa har efter stor efterfrågan tagit fram ett nytt fäste till sin populära fågelskrämma Drake.
  1621