Mar 29, 2022

Ett nytt planeringsverktyg för roligare fönsterbyten


Hur kommer det att se ut med röda fönster? Ska vi våga ta svarta? Och passar det med spröjs? Kunderna har många frågor inför ett fönsterbyte. Med Mockfjärds nya planeringsverktyg kan de inspireras och själv prova olika designer i en miljö som liknar det egna huset.

Vad är egentligen viktigast för kunden i processen med att byta fönster under 2020-talet? Det undrade Mockfjärds Fönster och genom att samla insikter och analysera konsumentbeteenden fann man att det avgörande för en lyckad affär är det upplevda mervärdet – det ska helt enkelt vara en smidig upplevelse.

Den smidigaste upplevelsen
För att ge den smidigaste upplevelsen vid ett fönsterbyte valde Mockfjärds att utveckla sitt planeringsverktyg som har lanserats nu i början av 2022.

- I verktyget tillgodoser vi kundens behov och önskemål. Det ger oss möjligheten att mötas på ett nytt sätt; både fysiskt som online, för att leva upp till de förväntningar som kan finnas vid ett fönsterbyte, säger Malena Ogemar, Brand Manager Mockfjärds Fönster.

Roligare för konsumenten
I planeringsverktyget får användarna själva leka runt med olika fönstertyper, varianter på spröjs, kulörer, glastyper och så vidare. Och när de är känner sig redo kopplas de ihop med en av Mockfjärds Fönstermästare som hjälper kunden att finjustera sin planering och ger prisförslag. Det är en lösning som både förenklar för konsumenten och ger digital vägledning. Samtidigt så skapar det bättre förutsättningar för Mockfjärds Fönstermästare att ge kunderna snabbare och mer specifik hjälp.

- Ett fönsterbyte ska vara enkelt, tryggt och snyggt, som vi på Mockfjärds brukar säga. Och roligt såklart, säger Mattias Andersson, VD för Mockfjärds Fönster.

Planeringsverktyget

Text: Mockfjärds

https://mockfjards.se/

 • May 15, 2022

  Vad är en samfällighet?

  Nyheter Det är inte helt ovanligt att bostadsrättsföreningar ingår i samfälligheter. Men vad är egentligen en samfällighet? Vi reder ut!
  7
 • May 13, 2022

  Vad kostar det att bygga balkonger för en bostadsrättsförening?

  Nyheter Att bygga helt nya eller byta ut befintliga balkonger är så gott som alltid en god investering för en bostadsrättsförening. Du kanske bor eller är påväg att flytta in i en fastighet som planerar att bygga eller renovera balkongerna. Oavsett vilken typ av balkongentreprenad ni vill eller behöver göra så undrar du säkert hur upplägget ser ut. Du är inte ensam. Många bostadsrättsinnehavare ställer sig själva frågorna: Vad kostar det min förening och hur påverkar det min ekonomi? Hur finansierar bostadsrättsföreningar balkongbygget?
  13
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Lagar & Regler

  Vad är egentligen en bostadsrättsförening?

  Många personer bor i en lägenhet i en bostadsrättsförening utan att reflektera över vad en bostadsrättsförening egentligen är. Som bostadsrättshavare är du medlem i din bostadsrättsförening och har därigenom en unik möjlighet att påverka ditt boende och tycka till om föreningens verksamhet.
  198
 • Lagar & Regler

  Reklamera fel i bostadsrätt. När, hur och varför?

  Vid köp av fastighet och bostadsrätt uppstår ibland situationer där köparen efter tillträde upplever att bostaden inte håller måttet. Att i efterhand känna sig besviken över något i det förvärvade objektet är emellertid inte liktydigt med att man har rätten på sin sida.
  297
 • Ordföranderollen

  Stream I det här avsnittet berättar Ove Schramm, Fastighetsjurist på Fastighetsägarna Service, och de formella kraven som finns på ordförande i en bostadsrättsförening. Han ger också sina rekommendationer hur en ordförande kan arbeta för att få till ett väl fungerande styrelsearbete. Intervjuar gör Johan Flodin, Brf-ansvarig på Fastighetsägarna Stockholm.
  1848

I FOKUS

Nyheter från
våra partners
 • Ekonomi

  Tips inför bostadsrättsföreningens stämma

  Solens strålar börjar värma och vi ser små snödroppar titta fram på vissa håll i landet. I många bostadsrättsföreningarna börjar det bli dags att planera inför den kommande ordinarie föreningsstämman. Här delar vi med oss av några tips inför stämman.
  127
 • Ekonomi

  Har du råd att bo kvar när räntorna stiger?

  I januari 2022 var den genomsnittliga rörliga räntan på nya avtal för bostadslån 1,43 procent. Men FEDs väntade besked om höjd ränta kan ses som en föraning om höjda räntor även i Sverige.
  140
 • Ekonomi

  Bostadsrättsföreningens rätt att ta ut avgift för andrahandsupplåtelser

  Styrelser i många bostadsrättsföreningar har koll på att det numera finns en möjlighet att ta ut en avgift av en bostadsrättshavare som vill upplåta sin lägenhet i andrahand. Det har dock märkts av en osäkerhet kring hanteringen av denna avgift. Nedan ska redas ut vad som egentligen gäller.
  4154
 • Historisk återblick på bomarknaden: Så har Sveriges bostadspriser utvecklats de senaste 20 åren

  Efter flera år med stigande bostadspriser har uppgångarna saktat in under det senaste halvåret, men hur har prisutvecklingen på bostäder egentligen sett ut på längre sikt? I hela landet har villapriserna stigit med 249 procent på 20 år medan bostadsrättspriserna ökat med 579 procent. Upplands-Bro är den kommun där bopriserna stigit mest med hisnande 2 474 procent på bostadsrätter. Villapriserna har ökat mest i Stockholms kommun med hela 464 procent. Det visar Svensk Fastighetsförmedlings nya kartläggning.
  5451
 • Produktnyheter

  Problem med störande fåglar?

  Indiventa har efter stor efterfrågan tagit fram ett nytt fäste till sin populära fågelskrämma Drake.
  2725