Aug 9, 2016

"Fler vill skaffa elbil"


Brf Mansered i Jonsered utanför Göteborg är en av de föreningar som behöver elbilsanpassa parkeringsplatserna. En medlem har redan elbil och flera planerar att skaffa.

BRF Manered i Partille kommun har 30 tillgängliga parkeringsplatser. 28 är utrustade med eluttag för motorvärmare.

När en av föreningens medlemmar började ladda sin elbil uppstod flera frågor. En handlade om säkerhet. En annan om vem som ska betala för den ökade elkonsumtionen och hur. Hittills har föreningen bjudit på elen.

Läs hela artikeln på Bostadsrätterna.se

BRF
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

I FOKUS

Nyheter från
våra partners
 • Ekonomi

  Bostadsrättsföreningens rätt att ta ut avgift för andrahandsupplåtelser

  Styrelser i många bostadsrättsföreningar har koll på att det numera finns en möjlighet att ta ut en avgift av en bostadsrättshavare som vill upplåta sin lägenhet i andrahand. Det har dock märkts av en osäkerhet kring hanteringen av denna avgift. Nedan ska redas ut vad som egentligen gäller.
  688
 • Historisk återblick på bomarknaden: Så har Sveriges bostadspriser utvecklats de senaste 20 åren

  Efter flera år med stigande bostadspriser har uppgångarna saktat in under det senaste halvåret, men hur har prisutvecklingen på bostäder egentligen sett ut på längre sikt? I hela landet har villapriserna stigit med 249 procent på 20 år medan bostadsrättspriserna ökat med 579 procent. Upplands-Bro är den kommun där bopriserna stigit mest med hisnande 2 474 procent på bostadsrätter. Villapriserna har ökat mest i Stockholms kommun med hela 464 procent. Det visar Svensk Fastighetsförmedlings nya kartläggning.
  823
 • Ekonomi

  Majoritet tror på fortsatt stigande bopriser

  En majoritet, 56 procent, av svenskarna tror att bostadspriserna fortsätter att stiga, vilket är en något högre andel än i höstas. Samtidigt är svenskarna kluvna om bostadsräntornas utveckling. Det visar en undersökning från Nordea på onsdagen.
  916